Abril 2016.

Abril 2016.

Aquest 2016 musicalment fins fa ben poc era decebedor per a mi, a part del darrer disc de David Bowie i el d’Iggy Pop res del que escoltava em cridava l’atenció, no hi havia res realment destacable, però ara ha canviat la cosa, amb els nou discs de Primal Scream, Chaosmosis que funciona molt bé i alegra el dia, una de les cançons del disc destacades és el primer single amb sky ferreira.

També tenim el nou de The Heavy, banda que teniem oblidada però que torna amb un gran disc, hurt & the merciless, un disc que funciona tot a la perfecció i que és un clàssic automàtic, comença amb aquest since you been gone i un cop el poses l’has d’escoltar tot, tot el disc.

A nivell espanyol Belako es van consolidant amb Hamen, gran disc per una gran banda en directe.

La Habitación Roja han tret un dels singles que més sonaran per totes bandes you gotta be cool, milers de persones ballaran aquesta cançó.

 

Bestial el Fuga al paraiso de Modular, me’l poso i m’alegra automàticament, crec que hem de reivindicar més a aquests argentins. Uns sons una mica 70s que et fan moure el cos.

 

Per no parlar de The Last Shadow Puppets, que demostren el gran talent que tenen forman un altre gran disc.

Però a part tenim material nou de molta qualitat de Ben Harper & The Innocent Criminals, Weezer, Hola a Todo el Mundo, Charles Bradley, Nada Surf, Suede Pet Shop Boys i El Último Vecino.

Però també hi ha coses menors per a mi, com el disc de Delafé o el de Love of Lesbian, que personalment no m’aporta res especial.

P.D.: Ara vaig a escoltar el nou de The Dandy Warhols a veure que, i, properament sessió amb moltes d’aquestes novetats aqui al blog.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s